top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureTomas Černiauskas

5 PATARIMAI, KAIP SURASTI GERĄ PARDAVĖJĄ

Atnaujinta: 03-04



PATARIMAS Nr.1

Pasistenkite nepamesti gero pardavėjo!


PATARMIAS Nr. 2

Apsidairykite, gal tarp jūsų dabartinių pardavėjų yra talentingų asmenybių, kurios dar neturėjo galimybių pilnai atsiskleisti.


PATARIMAS Nr. 3

Sužinokite, ko iš tikrųjų nori geri pardavėjai. Pasikalbėkite bent su keliais, gerai pažįstamais aukšto lygio kitų sričių pardavėjais ir jų dėka sudarykite idealaus darbdavio profilį.


PATARIMAS Nr. 4

Patyręs, nereiškia geras. Pardavimai tai ne menas, pardavimai tai mokslas, todėl daugiau dėmesio skirkite ne kandidato patirčiai, o jo žingeidumui. Paklauskite ką skaito, kokiuose seminaruose lankosi, bilietus į seminarus perką pats ar apmoka darbdavys? Kurie naujai sužinoti dalykai jam labiausiai patiko, ką jis pritaikė praktikoje ir kokie buvo rezultatai?


PATARIMAS Nr. 5

Neišradinėkite dviračio. Jeigu esate KIETAS pardavimų specialistų atrankų GURU, tuomet viskas OK. Jeigu niekada nepardavinėjote, nedalyvavote rimtuose derybose arba darėte tai labai seniai, tuomet užleiskite vietą atrankų specialistams, kurie IŠSKIRTINAI užsiima TIK pardavėjų atrankomis. Jeigu tas pats atrankų specialistas užsiima buhalterių, IT inžinierių, vairuotojų ir kitų specialybių atstovų atranka, tuomet vargu ar jis iki galo suvokia visas pardavėjo profesijos subtilybes.


Daugiau informacijos, kuri padės jums atrinkti gerą pardavimų specialistą, rasite čia:

50 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page